Kom I Form På Kort Tid Ved å Følge Disse Treningstipsene!

Det er mange rutiner for å få kroppen din passform. Her er noen gode egnethet råd til å hjelpe deg i gang.

For å få mest mulig ut av treningsrutinen din, gjør øvelser som krever stabilisering muskler tidligst i rutinen din. Dette vil omfatte øvelser som push-ups og manualer. Dette vil trene dine mindre, støtte muskler. Etter hvert som du utvikler deg gjennom hele treningsøkten og blir mer sliten, bytter du til vektmaskiner som stabiliserer seg for deg.

For å effektivt bygge muskler, unngå smertestillende. Som kan kjøre telleren til instinkt, men det er noen undersøkelser som tyder på at smertestillende som Paracetamol og ibuprofen kan, hvis tatt etter utarbeider, gjengi alle dine smerter meningsløst ved å forebygge muskel vekst. Plus, forskere sier at smertestillende ikke er noe mer effektivt enn placebo på å drepe post-workout smerte, uansett.

Bestem hva dine mål vil være for hver treningsøkt. Kortere treninger vil mer effektivt enn lange økter. Prøv å sikte på flere 15 minutters økter og fokusere på bare ett eller to forskjellige treningsmål for hver periode. Denne type av lærer opp ville skaffe flere hyppig forsterkning uten overveldende din pup alle øyeblikkelig.

Bruk starten på høst-TV-sesongen som en sjanse til å komme i form. Vi har en tendens til å tilbringe mye tid foran TV-en, spesielt i premieresesongen. Gjør en løsning for å holde deg aktiv mens du ser på TV. Løft vekter, gå på plass eller bruk en treningssykkel mens showet ditt er på, under den kommersielle pausen og gjør 20 pushups eller sitte opp.

Diamond push ups er en annen push up modifikasjon som kan gjøres for å oppnå større kondisjonsresultater enn standard. For å gjøre dem, bare legg hendene på gulvet og lag en diamantform. Så gjør push-ups som du normalt ville gjort. Jo nærmere hendene dine er hverandre når du er i diamantkonfigurasjonen, jo vanskeligere er det å gjøre.

Delta i kickboksing hvis du liker kampsport. Måten denne hybrid kampsportformen undervises og praktiseres i kondisjonstrening vil fremme generell kondisjon og smidighet. Det vil forbedre leddets fleksibilitet, kardiohelse og utholdenhet. I tillegg til å fremme helsen din, kan sparkene og slagene du lærer også brukes i selvforsvar.

Ta vare på skuldrene når du gjør oppreist rader. Gjør dette ved hjelp av en skulder-bredde grep på baren. Den tradisjonelle smale grep er forferdelig for skuldrene. Denne spesifikke grep kan føre til skulder-impingement syndrom, som kan føre til syndromer som tendinitt og bursitt i skulder regionen. Stick med skulder-bredde grep for å unngå disse.

Du kan bruke disse forslagene for å få din plan i bevegelse. Du må gjøre fitness en del av det daglige liv. Sunn livsstil endringer vil føre til mer energi og fokus og besluttsomhet til å håndtere livets utfordringer.